Gå til indhold

Ambassadøren

René Dinesen, en erfaren diplomat inden for internationale relationer, er Danmarks ambassadør i Storbritannien.

 

Velkommen!

______________________ 

Velkommen til hjemmesiden!

Her finder du information om det, der er ambassadens vigtigste opgave: At styrke forbindelserne mellem Danmark og UK. Uanset om det drejer sig om dig, der som dansk borger har brug for hjælp, mens du befinder dig i UK, eller du arbejder for en dansk eksportvirksomhed, der gerne vil benytte sig af ambassadens ekspertise, så er vi her for dig. Det samme gælder, når det kommer til at styrke båndene og samarbejdet imellem Danmark og UK inden for det politiske og kulturelle felt: Vi er din ambassade, og vi er her for at fremme danske interesser.

Vores mål er således altid at fostre frugtbar dialog imellem danskere og briter inden for en lang række områder. Her spiller det en stor rolle, at vi har et bredt netværk i UK, der er opdyrket over mange år, og som giver os særlige muligheder for at bistå og rådgive i mange forskellige sammenhænge.

Hvis du vil vide mere om os, er du velkommen til at kontakte os og følge os på Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn, og hvis du vil vide mere om mig, kan du finde mit CV og bio her.

De bedste hilsener,

René Dinesen
Ambassadør

 

Danske Ambassadører  i London igennem tiden

Siden 1401 har Danmark fra London haft diplomatiske forbindelser til Storbritannien, det Det Forenede Kongerige og England. Se en liste over danske gesandter og ambassadører i London igennem historien.

Se listen her.

Kontakt

Danmarks Ambassade
55 Sloane Street
London SW1X 9SR
Tel: 00 44 (0)20 7333 0200
Fax: 00 44 (0)20 7333 0270
E-mail: [email protected]

René Dinesen
Ambassadør

Ambassador’s Executive Assistant
+44 (0)20 7333 0202
[email protected]