Spring til indhold

Praktikophold Invest in Denmark

Invest in Denmark (INDK) er Udenrigsministeriets investeringsfremmende organ og er en del af Eksportrådet. Gennem aktiv, målrettet markedsføring til firmaer i UK & Irland, assisterer INDK firmaer med interesse i at etablere sig i Danmark.

INDK fokuserer på fire industrier, hvor Danmark har særligt gode kompetencer: ICT, Life Sciences, Cleantech og Maritime. For mere information, se www.investindk.com. Det overordnede mål for afdelingen er at skabe og bevare arbejdspladser i Danmark for derigennem at styrke erhvervslivets globalisering, skabe vækst og forbedre kompetence- og vidensniveauet i Danmark.

Jobbeskrivelse

Som praktikant i INDK vil du blive en del af et dedikeret investeringsteam og assistere Investment Manageren, som yder konsulentarbejde for store og små virksomheder i UK & Irland.

Investment Manageren i INDK vil, i samarbejde med dig, planlægge et spændende forløb, der inddrager dig i møder og giver dig en forståelse for de vigtige markedstrends, der indvirker på investeringer til Danmark. Du vil endvidere få et indblik i de INDKs fokusområder, ansvar for at arrangere events og møder, og du vil blive inddraget i de analyser og opgaver, som vi løser for internationale investorer. En del af INDKs arbejde fokuserer på, hvilke rammebetingelser der påvirker FDI (Foreign Direct Investment), så der er også stærke muligheder for at komme i dybden med teori.

Kvalifikationer

Vi søger en dansktalende studerende, som er tilmeldt en business- eller økonomiorienteret kandidatuddannelse eller derunder på en højere dansk eller udenlandsk læreanstalt. Vi forventer, at du er ekstrovert, selvstændig, og god til engelsk. Det vil være en fordel, hvis du er initiativrig og kan tænke kreativt i forhold til problemløsning. Vi forventer desuden, at du er erfaren bruger af Microsoft Office-pakken.